Meesters in Vloeren logo
  • N100% kwaliteit
  • NEigen legservice
  • N30 jaar vloeren specialist

Specificaties

Afmetingen 7 cm
Merk

Type

Dikte (mm)

Laminaat Jumpax Basic Gelasta

Jumpax® Basic is een ondervloersysteem, een droge egalisatievorm waarmee je een vlakke ondergrond in een kort tijdsbestek kunt realiseren.

Jumpax® Basic bestaat uit een onder- en een bovenplaat voorzien van interactieve lijm. Jumpax® Basic bestaat uit een 3 mm onderplaat en 4mm bovenplaat die door middel van interactieve lijm met elkaar verbonden worden. Hierdoor ontstaat een perfect gladde ondergrond, waardoor doortekening van oneffenheden in de vloerbedekking nagenoeg wordt uitgesloten. Jumpax® Basic wordt, afhankelijk van de toepassing, altijd gecombineerd met een zwevende onderlaag. Deze droge egalisatie zorgt voor een perfecte en gladde ondergrond voor PVC stroken, linoleum, vinyl en tapijt, maar is ook geschikt voor een grote variëteit andere vloerbedekkingen. Dit systeem is uitermate geschikt om tapijt, linoleum, vinyl en kurk direct op te verlijmen.

Jumpax® Basic behaalt met verschillende onderlagen en vloerbedekkingen een contactgeluid reductie van minimaal 10 dB ΔLlin *

*Op houten constructievloeren is de geluidreductie afwijkend. Op zwevende dekvloersystemen is de geluidreductie van de vloerbedekking altijd afhankelijk van de contactgeluid reductie van de aanwezige dekvloer.

Offerte aanvragen

Vanaf  

  per m²

Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Opties
  • NAltijd bereikbaar
  • NEigen legservice
  • N30 jaar vloeren specialist

Johnny Manvis
Vloeren Specialist