Meesters in Vloeren logo
  • N100% kwaliteit
  • NEigen legservice
  • N30 jaar vloeren specialist

Voorzien van Register Embossing en een vierzijdige vgroef
Decoren met een gerookte look
Zowel leverbaar in rigid click als dryback
Zes stijlvolle, trendy eikendecoren voor een eigentijds interieur
Ook leverbaar in visgraat dus perfect te combineren
100% waterproof
Perfecte balans tussen een fijne belijning en ton-sur-ton noesten

Specificaties

Afmetingen 1522 × 240 × 6 cm
Merk

Type

Serie

Lengte (mm)

Breedte (mm)

Dikte (mm)

Toplaag (mm)

Pakinhoud (m2)

Garantie

PVC Oakland 7102 (rigid click) Desert Gelasta 7102

Oakland 7102 (rigid click)

Eiken is al jaren het beste wat de markt biedt, zowel in decor als structuur. Deze blanke, licht eiken vloer met een gerookte look matcht feilloos met een open, eigentijds interieur. Hoewel de Oakland rustig oogt, is hij allesbehalve saai te noemen. Hij wordt perfect in balans gehouden door het juiste gebruik van noesten. Dit resulteert in een houtdessin volkarakter. De noesten zijn op kleur gemaakt, beter bekend als ton-sur-ton, en vallen daardoor niet op. De kathedralen impliceren langzaam groeiend eikenwaardoor een fijne belijning zichtbaar is. In combinatie met een vierzijdige groef, register embossing en het lange plankformaat haal je de trend voor 2023 in huis!

De ontwikkeling van de Oakland lag volledig in handen van ons eigen team, waardoor deze kwaliteit dan ook een perfecte aanvulling is op onze huidige collectie. De Oakland is leverbaar in zes verschillende eikenkleuren zowel in dryback als in rigid click.

Heb je liever toch een visgraat vloer of zelfs een Hongaarse of Weense punt? De Oakland Desert is namelijk in maar liefst vier variaties te leggen. Hoe fijn is het dat dit decor identiek is wat betreft nerfpatroon, kleurtint en textuur aan de Oakland visgraat, Oakland Special (Hongaarse punt) en Oakland Special (Weense punt). Ook is het mogelijk om de Oakland Desert door te leggen op de trap. Een ideale oplossing om harmonie te brengen in alle leef- en werkruimtes. Bekijk hieronder alle mogelijke legvariaties:

De totale dikte van de Oakland is 6 mm inclusief 1 mm kurkbacking.

Offerte aanvragen

Vanaf  

46,95

  per m²

Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Opties
  • NAltijd bereikbaar
  • NEigen legservice
  • N30 jaar vloeren specialist

Johnny Manvis
Vloeren Specialist