Meesters in Vloeren logo
  • N100% kwaliteit
  • NEigen legservice
  • N30 jaar vloeren specialist

Uw vloer laten egaliseren is een erg belangrijke voorbereidingsstap voordat u uw vloer (laat of gaat) leggen. Zonder een effen ondervloer is er een grote kans dat uw nieuwe vloer minder lang meegaat. Ook kunnen er in de loop van de tijd vochtproblemen ontstaan. U vloer laten egaliseren is dus van groot belang. Wij van Meesters in vloeren zijn daar in gespecialiseerd. U kunt het daarom ook beter aan een specialist overlaten die er verstand van heeft, u wilt tenslotte dat de vloer er zo lang mogelijk in ligt. Na het egaliseren moet de vloer een dag en een nacht drogen.
Soms gebeurt het nog wel dat de vloer de volgende dag niet droog is. Dat zou kunnen komen doordat er bijvoorbeeld niet een raam open heeft gestaan zodat het vocht weg kan trekken uit het huis of als het te koud in de woning is. Vertrouwd u het niet? Dan moet u zeker de vloer niet leggen en kunt u contact met ons opnemen voor vragen!

U kunt op onze website allerlei vloeren uitkiezen voor in u huis. Meesters in vloeren zijn gespecialiseerd in het leggen van marmoleum, pvc, parket, laminaat, vinyl en tapijten. Ook doen wij veel projecten met waarbij wij veel te maken krijgen met tapijttegels. Binnenkort zetten wij veel videos online waarbij wij laten zien hoe wij de grote projecten aanpakken. Als u vragen heeft neem dan gerust contact met ons!

Stap 1: De vloer stofvrij maken
Stap 2: Vloer in primeren met primer van Bostik of Eurocol
Stap 3: Wachten tot de primer droog is
Stap 4: U kunt beginnen met het egaliseren van de vloer
Stap 5: Bekijk hier onze video hoe wij een vloer laten egaliseren